ПРОМОЦИЈА НА ФОРУМ АНАЛИТИКА

892
Print Friendly, PDF & Email

Промоцијата на дванаесеттиот број на списанието за слободна мисла и критика на времето „Форум Аналитика“ беше содржеше и изложба на фотографии во голем формат на Александар Кондев, како и дебата на темата на бројот – „Протести“.